e-horse.be equine photography - fotografie van paarden e-horse.be equine photography - fotografie van paarden

E-horse → Blog

BLOG: e-horse paardenfotografie in 2010


December 2010 - Nieuwjaarstijd, pakjestijd!

Profiteer tot en met 31 december 2010 van onze eindejaarsactie!
Bestel een fotoshoot van jouw paard en krijg er een BLACK SERIES portret zomaar gratis bovenop! Snel zijn is de boodschap!

Prettige feestdagen!

Sylvie & Bart


November 2010 - Book Of Fame 2010

Belgium Digital, het befaamde portaal voor de Belgische amateurfotograaf, brengt elk jaar een fotoboek uit met de beste foto's uit hun "hall of fame". In de editie 2010 prijkt er een Black Series foto van mijn hand, een portret van de jonge Arabo-Friese hengst Wander. De toenmalige eigenaar heeft het paard ondertussen verkocht maar liet toch weten enorm trots te zijn!

black series Wander, Arabofriese hengst

Voor wie interesse heeft in het boek, het is nog steeds te koop! Absolute aanrader, een samenvatting van fotografische pareltjes!


Oktober 2010 - Wilde paarden Aus (Namibië)

Op onze rondreis door Namibië kwamen we ook voorbij Aus. Hier leeft een kudde wilde paarden. Het zouden nakomelingen zijn van rijpaarden die zijn ontsnapt toen Namibië nog een Duitse kolonie was. Enkele generaties later hebben deze dieren zich volledig aangepast aan een leven in de woestijn.

We zijn de kudde enkele uren blijven gadeslaan: paarden in vrijheid, in dit wondermooie landschap: een droom voor een paardenfotograaf!

fotografie van de wilde paarden in Aus, Namibië

fotografie van de wilde paarden in Aus, Namibië

fotografie van de wilde paarden in Aus, Namibië


COPYRIGHT: al deze foto's zijn eigendom van e-horse en mogen zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur nergens anders worden gebruikt.