e-horse.be equine photography - fotografie van paarden e-horse.be equine photography - fotografie van paarden

E-horse → Hoe

Hoe gaat e-horse te werk?

Wanneer u contact met mij heeft opgenomen i.v.m. het boeken van een reportage (via het mailformulier, via e-mail of per telefoon), zal er een geschikte datum worden uitgezocht, onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Ik kan in (bijna) alle weersomstandigheden werken, behalve in de regen.
Heeft u zwarte paarden? Dan is een zonnige of licht bewolkte dag gewenst.

Leer het paard "vierkant" staan, zoals ze op de keuring ook zouden moeten staan. Verder moet het paard ook echt stil kunnen staan om een goede opname te kunnen maken.

Een paar extra handen is altijd handig, zeker als het wat minder geduldige of minder gemakkelijke paarden zijn. Fotografie van het paard in actie is mooi meegenomen, zorg voor een goed afgespannen stuk weiland of een veilige paddock, en probeer op voorhand waarmee u het paard gemakkelijk in beweging krijgt. Denk in eerste instantie steeds aan de veiligheid, van zowel paard als eigenaar als fotograaf!

Ga op zoek naar een mooie locatie, zodat we een leuke achtergrond krijgen.

e-horse paardenfotografie - vraag naar de black series!

COPYRIGHT: al deze foto's zijn eigendom van e-horse en mogen zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur nergens anders worden gebruikt.