e-horse.be equine photography - fotografie van paarden e-horse.be equine photography - fotografie van paarden

E-horse → Wat

Wat doet e-horse.be voor jou en jouw paard?

Ik vind het een uitdaging een paard of pony treffend te portretteren. Hiervoor is het nodig om contact te leggen met het paard en hem of haar te observeren. Op die manier probeer ik foto's te maken die méér zijn dan een mooi plaatje, foto's die de persoonlijkheid van het paard laten zien. Voor het maken van actiefoto's neem ik graag de tijd om te wachten op het juiste moment.

Of u nu een volbloed arabier heeft, een shetlander of een paard van onbekende herkomst, van ieder paard kunnen mooie foto's gemaakt worden. Foto's van u met uw paard tijdens een wedstrijd of evenement of op een andere locatie, het is allemaal mogelijk!

U heeft de keuze uit een reportage van alleen stand- en portretfoto's of een uitgebreidere reportage met actiefoto's, vrij lopend of onder het zadel. En uiteraard behoort een reportage op maat tot de mogelijkheden.

Interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor een fotoshoot van UW paard!

Foto uit de laatste shoot:    fotografie van paarden | e-horse.beCOPYRIGHT: al deze foto's zijn eigendom van e-horse en mogen zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur nergens anders worden gebruikt.